De waanzinnige wereld van Tom Groot – Liz Pichon

Leeftijd: Va. 8 a 9 jaar 
Thema: humor

Samenvatting

In ‘De waanzinnige wereld van Tom Groot’ maken we via het dagboek van Tom kennis met een groot striptekenaar, een briljant musicus (al is er tot nu toe niemand komen luisteren naar zijn tweemansband…) en een kei in het verzinnen van smoesjes. Zijn grote zus Delia drijft hij tot waanzin, maar zijn lezers zijn vanaf de allereerste bladzijde gek op hem.

‘De waanzinnige wereld van Tom Groot’ is een heerlijk en hilarisch boek vol lollige krabbels, tekeningen en doedels. Kinderen vanaf 9 jaar zullen ervan smullen – en willen daarna gelijk door naar deel 2!

Leessetting

Fans van ‘Het leven van een loser’ zullen ‘De waanzinnige wereld van Tom Groot’ zeker waarderen. En dat is dan nog maar deel 1 van deze megapopulaire kinderboekenserie!

De dagboeken van Tom Groot zijn al jarenlang waanzinnig populair. Sinds 2011 zijn er wereldwijd al 11 miljoen exemplaren van verkocht en de boeken verschijnen inmiddels in meer dan 40 talen. Auteur en illustrator Liz Pichon won met de serie onder andere de Roald Dahl Funny Prize voor het grappigste Britse kinderboek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *