Leeftijd: Va. 10 jaar
Thema: Japan, Sushi, koken
Zomerthema 2017: Ik ga op vakantie naar…. Japan
Samenvatting
De smaken zijn verfijnd en fris. Ze zien er prachtig uit. Geen wonder dat sushi zo populair zijn. Ze zijn heerlijk als hapje tussendoor of als onderdeel van een groter Japans diner. En je mag ze ook best met je vingers eten.
Als je dacht dat sushi-maken echt iets voor een professional is, dan zul je verbaasd zijn door Simpel sushi. Dankzij Emi Kazuko’s makkelijke en originele recepten wi je nooit meer kant-en-klare sushi te kopen!
Leessetting
Voor de sushi-liefhebber is er een steeds grotere keuze in kookboeken waarin recepten voor deze kleine, delicate Japanse hapjes staan, vaak voorzien van stap voor stap foto’s. Dit boekje is er zo een waarin in de inleiding uitleg wordt gegeven over dit Japanse gerecht en informatie over de benodigde ingrediënten en materialen. Het biedt een aardige keuze in recepten voor diverse sushivormen, aantrekkelijk in kleur gefotografeerd.